8.Sınıf Öğrencilerimiz "14 Mart Dünya Matematik Günü" Etkinliklerine katıldı.

14 Mart Dünya Matematik Günü'nde, okulumuz sekizinci sınıf öğrencileri, matematiksel bilgilerini genişletmek ve farklı eğitim metodlarını deneyimlemek amacıyla Torbalı Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret etti. Öğrenciler, lisenin öğrencileri tarafından düzenlenen çeşitli etkinliklere katılarak hem eğlendiler hem de öğrendiler.

Etkinlikler arasında, interaktif matematik oyunları, problem çözme atölyeleri ve matematiksel düşünme becerilerini geliştirmeye yönelik yarışmalar yer aldı. Öğrenciler, bu etkinlikler sayesinde matematiğin günlük hayattaki uygulamalarını keşfetme fırsatı buldular.

Okulumuz öğrencileri, Torbalı Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin misafirperverliğinden ve kendilerine sunulan bu öğretici deneyimden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. Bu ziyaret, iki okul arasındaki iş birliğini ve akademik bağları güçlendirirken, öğrencilerin matematiğe olan ilgisini ve anlayışını artırmada önemli bir rol oynadı.

Okulumuz, bu tür etkinliklerin öğrencilerimizin akademik ve sosyal gelişimine katkıda bulunduğuna inanmakta ve gelecekte de benzer fırsatları sunmaya devam edecektir.

14-03-202414-03-202414-03-202414-03-202414-03-2024

Yayın: 14.03.2024 - Güncelleme: 14.03.2024 13:26 - Görüntülenme: 60